Natsecorma.net

Bloggnettverk for fantasy

Fantasy er en populær sjanger både innen bøker, TV, spill og filmer. Fantasy omfatter mange typer historier. Det kan dukke opp ukjente vesener, magi og trolldom i en fantasyfortelling, men det finnes også fantasyfortellinger som ikke inneholder noen av disse elementene.

Det skrives mange blogger om fantasy. De fleste av dem er på engelsk, men dersom man er fan av denne sjangeren, er disse sidene verdt et besøk. Best Fantasy Books Blog skriver både om bøker, filmer og spill i fantasysjangeren. Siden har også et eget forum for fantasyinteresserte.

A Fantasy Reader er en annen blogg om fantasysjangeren. Dette er nettsiden for alle som vil holde seg oppdatert om nye boklanseringer innen sjangeren. FantasyBookCafe.com er en annen blogg som skriver om, og anmelder, fantasybøker.

Fantasy & Sci-Fi Network er også vel verdt et besøk. Her kan man lese om nye bøker, forfattere av fantasybøker, og man kan lese blogger og delta i diskusjoner i nettsidens forum. I tillegg kan man lese mange interessante blogginnlegg. Nettsiden tor.com kan også være verdt å ta en titt på. Alle disse nettsidene er på engelsk, men mange av bøkene det skrives om, kommer også ut på norsk etter hvert.