Natsecorma.net

Poker for nybegynnere

Ønsker du spenning kombinert med flaks og dyktighet er poker noe for deg. Det er ingenting som slår følelsen av en god hånd som går inn med mange penger i potten. Som nybegynner i spillet er det et par ting som er viktig å tenke på:

Det er mange forskjellige varianter av poker på nettet. Dersom du har spilt poker med monopol-penger i din ungdom var det sannsynligvis 5 card draw du spilte. Dette er den eldste formen for poker der du ikke får se noen av din motstanders kort før showdown. Informasjonen fra dine motstandere får du kun fra hvordan de satser og hvor mange kort de bytter. Her er det muligheter for å bløffe dersom det er din spillestil, eller satse på sikre kort dersom du er en mer forsiktig spiller.

Texas hold′em er verdens mest spilte pokervariant i dag. Her får du to skjulte kort på hånden og fem åpne felleskort på bordet. De fem åpne kortene på bordet kan alle spillerne rundt bordet bruke til å kombinere med sine to kort for å få den beste hånden. Texas hold′em er et mer strategisk spill der du må tenke raskt for å forutsi hvilke hender dine motspillere har.

Når du er på jakt etter det rette stedet å spille på nett, er det viktig at du holder øynene oppe for poker bonus som er forskjellig fra nettsted til nettsted.

Det er viktig å sette seg godt inn i reglene og ulike kombinasjoner man kan vinne på før man setter i gang med å spille. Det er også greit å kjenne til ulike bonuser man kan få på forskjellige nettsteder før man begynner å spille. Når man registrerer seg som spiller og lager en pokerkonto vil du ofte bli tilbudt en førsteinnskuddsbonus. Da må du skrive inn en bonuskode. Disse finner du som regel i omtalen av pokersiden. Bonusene varierer og det kan være smart å sjekke vilkårene før du takker ja til bonusene.

« Previous post