Natsecorma.net

De mest populære mobilspillene i 2016

Det er snart sommerferie og hvis du ennå ikke har lastet ned spill til mobile din, som du kan ta med deg på årets ferietur, har du en gylden anledning nå, til å få med deg de beste mobilspillene i 2016!Mobile Game

Grand Theft Auto: San Andreas

Hvis du liker actionfylte mobilspill og et skikkelig adrenalinkick, så er dette spillet du bør laste ned først som sist. For en grafikk, for noen effekter og ikke minst, for en fantastisk historie. Er du klar for å gå inn i gangstermiljøet? Det største aberet med dette spillet er at du nesten ikke kan legge det fra deg.

Badland

Mange som har søkt etter nye mobilspill i år har nok tatt en titt på Badland og sveipet videre. Dessverre ser spillet noe kjedelig ut ved første øyekast, men når du først laster ned spillet og setter i gang spillingen, så vil dette spillet overraske deg stort. Spillet kom i slutten av 2015, men nå kan du laste ned en oppdatert og bedre versjon også.

Fallout Shelter

Få spill har det siste året fått så positive anmeldelser som Fallout Shelter. Et litt annerledes strategispill som kommer til å fylle mange timer mens du ligger på stranden i sommer.

Asphalt 8: Airborne

Bilspillene har tatt 2016 med storm. Asphalt 8 er fylt opp med hestekrefter, som også tillater at du kan spille mot andre. Jo bedre du kjører, jo flere baner vil låse seg opp etter hvert. Dette spillet kommer til å bli en god reisevenn denne sommeren, når du må vente på tog, fly eller bussen.

Next post »