Natsecorma.net

Idretter som har blitt populære dataspill

Dataspillene som omhandler idrett og sport har alltid vært populære. Hvis du også vokste opp med Summer Games fra Commodore 64-maskinene, vet du hvor viktig de har vært gjennom tidene. I dag er det lagidrettene som er mest populære, men også individuelle idretter som golf selger veldig godt.

Ishockey

Hockeyfeberen i Norge varierer veldig etter hvor godt landslaget vårt gjør det i større mesterskap, men i land som Sverige, USA og Canada er interessen alltid like stor. Derfor er også interessen stor for ishockey også stor når det kommer til dataspill. Harde taklinger, musikk i pausene og utvisninger gjør NHL-spillene populære i land som ikke engang spiller ishockey.

Fotball

Fotballspillene tok aldri helt av før de aller første versjonene av FIFA-serien kom. Dette revolusjonerte nesten helt dataspillbransjen også, med spillere som lignet på de ekte og dynamiske kommentatorer. I dag spilles FIFA over hele verden og har nok også vært med på å utvikle andre dataspill som har sport som tema.

Basket

En idrett som ofte glemmes i denne sammenhengen er Basketball, men her også har EA sports overgått seg selv med NBA-serien sin. Det første spillet ble sluppet i 2011 og har blitt minst like realistisk som fotballserien FIFA. Spesielt morsomt er det å spille NBA Greatest, hvor du kan spille klassiske spillere mot hverandre i historiske dueller.Andre populære idretter som har gode spill er golf og ikke minst alpint. Det er nok av sport å ta av, både på og utenfor skjermene.

« Previous post